Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem lát wifi hálózatot...

Miért nem lát wifi hálózatot usb adapterrel?

Figyelt kérdés

Asztali gépemhez vettem egy usb wifi adaptert. Nos ez nem lát semmiféle hálózatot. Kipróbáltam közben kölcsön usb wifivel, azzal sem jó. Másik gépen mind a 2 tökéletesen működik. Valami szoftveres hiba okozhatja? ZoneAlarm Pro és Nod32 van fent. Laptopom látja, ZA Pro @ MSE.

Köszi a válaszokat előre is.

2011. okt. 6. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:
ZoneAlarm Pron engedélyezted? Nézd meg a beállításokban (táblázat, kérdőjelek).
2011. okt. 6. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:
NOD32 Antivírus nem lehet, hogy esetleg blokkolja valamiért? Ha valódi kódos, meg kellene kérdezni a gyártótól: [link]
2011. okt. 6. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocs,nem ezt a linket akartam ide.

[link]

2011. okt. 6. 22:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Nod32 uninstallálva, ZA-ból kiléptem, semmi. Úgy néz ki csak win reinstall után tudok többet, amit nem nagyon akartam ): Fél éves lehet a win, mint a gép kb. GA-P67-UD4, i5-2500, 8Gb Corsair, 2x1Tb Samsung, HD5850, chieftec550w.
2011. okt. 7. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!