6770 mellé még 1 elég?
Figyelt kérdés
van egy 6770 vga karim de nem akarom eldobni ilyne hamar de néha gyengélkedik full HD ba , azt is halottam hogy a 6850 nem sokkal erősebb, de a kérdés ha veszek még egy 6770 és crossfire-ba köttöm milyen kártyával ér fel , erős lesz?2011. okt. 5. 14:09
2/8 A kérdező kommentje:
2? hát 2 a régi:D meg az új :D
2011. okt. 5. 14:19
3/8 anonim válasza:
Összesen 3, de tegyél be 4-et a biztonság kedvéért.
4/8 anonim válasza:
hardveraprón meghirdeted, elviszik addig az integráltat használod. És veszel egy HD6850/70et. Sokkal erősebbek. 1kártyás rendszer nem éri meg. Elég sok baj van velük.
5/8 anonim válasza:
*2kártyás rendszer. Bocsi el vagyok havazva a mai nap. :)
6/8 anonim válasza:
Szerintem is, amíg van erősebb kártya, sokkal inkább megéri egykártyás rendszerben gondolkodni. A többkártyásoknak nagyon ingadozó a teljesítménye, sokkal inkább függnek a szoftveres támogatástól, és ugyan annyi teljesítményt jóval magasabb fogyasztás mellet lehet belőle kihozni.
7/8 anonim válasza:
Mondjuk az 5000-esek óta a Crossfire hatékonysága 90% fölötti, szóval már meglévő kártya mellé jobban megéri venni egy ugyanolyat, mint semmi pénzért eladni és drágán erőset venni.
8/8 anonim válasza:
Két kártyás rendszerek fogékonnyabbak a hibákra mind szoftveresen és mind hardveresen.
Rendelkeztem már kétszer kétkártyás megoldással, de még mindig azt vallom hogy jobban megéri egy kártyába fektetni.
Egyébként ha a HD6770 mellé teszel még eggyet nem lesz teljes egészében kétszeres a telesítménye.
A helyedben eladnám és hozzáadnám a maradékot majd belefektetnék egy HD6850/HD6870-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!