Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus x53b 140ért? Bőv lent.

Asus x53b 140ért? Bőv lent.

Figyelt kérdés
Ami lényeg:Ati HD 6470 vga 512es,2 giga ram,AMD Brazos dual core e350 1.6 ghz.Megéri ez szerintetek?
2011. okt. 3. 12:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hát figyi sztem kicsit sok az a 6-8 óra aksiről nem?:D eddig fujik,hpk,msik,stb amikkel találkoztam mind 2-3 órát bírtak kb:D
2011. okt. 3. 13:35
 12/14 anonim ***** válasza:

ha belinkelnéd vagy leirnád a pontos tipusát

Asus x53bY iyleneket találok

.

pedig egy mai laptopnak enyit kell birni a min 5 óra

és 8 órát is birhatnak

3 óra az a legkisebb akku melet van és az is nagyon minimum

már nem ócskaságokat gyártanak

persze idövel csöken az idö de az természetes...

2011. okt. 3. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:

K53BY a hivatalos neve a sorozatnak

Ausus honalpján néztem

6 cellás akku 5200 mAh

és hát szerintem kell birni azt amit irtam (a nagyon minimum az 5 óra min!)

viszont persze ha pl aksiról játszol valamit ami terheli rendesen akkor 3 óra is könyen kevesebb lehet:)

de hát aksiról nem játszani szoktak:)

2011. okt. 3. 21:40
 14/14 Viraag1 válasza:
Én majd 1 éve használok egy ilyen gépet. A tapasztalataim jók. Az interneten egyedül azokat az oldalakat nem viszi, amik folyamatosan frissülnek, mert azt nem bírja... A videókártya tökéletes (Sims-et és Tomb Raider-t viszi, amiknek elég jó a grafikája) A HD filmekkel viszont küszködik (csak akkor futattja, ha SEMMI MÁS nem fut) Röviden ennyi. 140-ért sok, de 100-at simán megér.
2013. ápr. 1. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!