Melyik videókártyát választanátok?
MSI R6950 Twin Frozr II OC Radeon HD 6950 2Gb
Gainward Geforce GTX 560 Ti 2GB
Inno3D GF GTX570
Gainward Geforce Gtx 570
I7 2600 processzor, GA-P67A-UD3P-B3 alaplap, 8Gb G.SKILL RIPJAWS memóriam, Corsair TX950W táp mellé.
Illetve véleményetek a konfigurációról?
Felbontásbeli előnye nem is csoda magasabb memória melett.
Az viszont igaz hogy a kérdezőnek kell dönteni.
ha nem vesz K jelzéső CPUt akkor értelmetlen a P67 chipset..Vagy 2600 és H61/H67
Vagy 2600K és P67/Z68.
Bár én mindenképpen egy Z68as alaplapot vennék..Újabb és többet tud.
kártyák közül: 6950
viszont ennek a kihajtásához bőven elég egy 2500k, illetve nem kell ilyen drága ram, és pláne nem kell ilyen erőmű tápegység. ami összeget meg lehet spórolni a procin, a tápon és ramon, abból nemcsak, hogy kijön egy normálisabb alaplap, de egy erősebb vga is talán, ami az összetljesítményem sokkal többet dobna. ssd-ről nem is beszélve...
Az szentigaz hogy a p67 chipset lett a tuningra kitalálva , míg a h67 az otthoni. És ezek ötvözetéből jött a z68 ami a legjobb választás.
Viszont a k jelzés nélküli procit is lehet tuningolni csak nem annyira széles határban.
Kicsit értelmetlenül hangzik ha pont videokártyáról beszélünk, de kérdező szerinted lesz-e szükséged az integrált grafikus vezérlőre?
nyugi nem gondoltam komolyan.
Jelenleg én is 4500 mhz-n hajtom a procit.
Ja nehéz a döntés mert azért nem olcsó mulatság!
Még 1 kérdés, a Memória sávszélesség 256 bit 320 bit 384 bit
mennyit nyom a latba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!