Hogyan forrasszak 9tűs monitor kábelt 15tűs vga kártyához?
Figyelt kérdés
A monitoron 9pin-es csatlakozó van azt kéne összekötni a 15pin-es vga kimenettel a pc-ben. Már többféle rajz alapján forrasztottam de idáig nem sok sikerrel. De most azt sem tudom hogy egy 15pines vga kábel mindkét vége egyformán van bekötve? (Gondolom igen)2009. ápr. 25. 11:37
1/4 anonim válasza:
Nem fog működni, 9 tűs csatlakozót nem tesznek VGA monitorra. A 9 tűs valamikor a VGA előtti hercules meg hasonló felgontású monitorokon volt.
Amúgy a VGA kábel két végén azonos pontok vannak összekötve a csatlakozóban.
Ja és nem mindegy, hogy milyen vezetéket használsz, ha nem VGA-hoz való rossz elsz a kép.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A linkelt kép alapján is forrasztottam már. Illetve ha esetleg még másnak is lenne ilyesfajta gondja akkor egy kis segítség (de nekem e szerint se ment):
2009. ápr. 25. 22:00
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!