Az ASUS VW199 LED jó monitor? (+link)
Figyelt kérdés
19" nem túl kicsi ?
Mert a szobámba nem tudom, hogy beférne egy 21-22" es, vagy nincs nagy különbség ?
2011. nov. 11. 20:54
1/10 anonim válasza:
Normál, de szerintem fölösleges nagyobb, csak akkor jó a nagy, ha szeretsz játszani. Filmnézésre ott a TV. Ha általános használatra szánod, elég lesz a 19-es is. Name elég jó minőség...
2/10 A kérdező kommentje:
szeretek játszani, vagy ez is elmegy arra is ?
2011. nov. 11. 21:01
3/10 anonim válasza:
Nekem ennek a nagyobb testvére van a 22"-os. Egyetlen problémám vele hogy búgó hangot ad. Lehet csak én fogtam ki szart, de azért szólok hogy nem a legjobb minőség :)
4/10 A kérdező kommentje:
búg ? :( oh... ez most szar infó, remélem csak a tiéd selejtes, már bocsi :)
2011. nov. 11. 21:04
5/10 anonim válasza:
Ha játszani szeretnél akkor milyen a VGA-d?
6/10 A kérdező kommentje:
majd csak lesz VGA-m
vagy NVIDIA GEFORCE GTS450
vagy NVIDIA GEFORCE GT520
2011. nov. 11. 21:06
7/10 anonim válasza:
A GTS450 jobb jóval.
Am szerintem a fent említett búgás csak ritka hiba lehet.
8/10 A kérdező kommentje:
akkor esetleg ez:
ASUS VE228 LED 22"
2011. nov. 11. 21:11
9/10 anonim válasza:
Négy és fél éve van egy ASUS VW195D 19-es monitorom, már a második géppel használom. Néhány milliméteres kis feketeség felül, ez az összes hibája. Kiváló, megbízható, nem is vennék mást, csak ASUS-t.
10/10 anonim válasza:
Ha már játékra, akkor jó lesz a HD. De egyébként a Samsungok és LG-k is jók. Nekem pl. Benq-m van és nem nagy durranás, de gondom még nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!