Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ma vettem egy Samsung 500GB...

Ma vettem egy Samsung 500GB HDD-t, de miért nem megy?

Figyelt kérdés

Úgy raktam be, hogy se olvasó, se más hdd nem volt mellette bekötve. Ahogy bekötöttem az első indításnál füstölni kezdett, majd egyből kikapcsoltam. Második indításnál semmi füst, de BIOS-ban nem lehet felismerni (gondolom elromolhatott), de miért?

Gépem: Intel Celeron CPU 2.66GHz; Ram: 1, 00 GB; Videocard: Ati Radeon 9600, Táp 350W

2011. szept. 17. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég nehezen hihető sztori, de tegyük fel, igaz. Gondolom az überminőségi táp elkaszálta cuccot.
2011. szept. 17. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:

A számítógépnek minden alkatrészét füst hajtja. Ha kijön a füst, nem megy tovább.

Komolyra fordítva, garancia.

2011. szept. 17. 19:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Az lehetséges, hogy alapból rossz volt a vinyó?
2011. szept. 17. 21:37
 4/4 Panda Péter ***** válasza:
az esélye kb egyenlő a nullával, hacsaknem valami megbízhatatlan boltból vetted, inkább arra tippelnék én is hogy az olcsó táp bosszúja lecsapott.
2011. szept. 17. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!