Mért van az hogy a gépem gondol egyet és kikapcsol?
Figyelt kérdés
Bekapcsolom a gépet, betölt minden ami kell és 3-4perc mulva kikapcsol. De a gép megy csak nincs kép.
Pedig egy hete lett újratelepítve.
Ha tudjátok a választ akkor irjatok mert már nem birom ezt tovább.
2009. ápr. 23. 18:33
1/4 anonim válasza:
Én videó kártyára gondolok, túlmelegszik, kezdi megadni magát.
Írtad hogy a kikapcsol, de a gép megy, akkor most mi is kapcsol ki???
2/4 anonim válasza:
Szerintem is a videókártyával van a gond, nekem is most ugyanez a problémám, ugyanúgy újra lett nemrég telepítve, és ugyanúgy lefagy. Habár nekem csak akkor, ha valami igényes játékkal tolom :). De azt nem tudom, hogy hogy értetted azt, amikor nincs kép. Elsötétül az egész, vagy csak befagy és az utolsó képet még megjeleníti?
3/4 A kérdező kommentje:
Elmegy a kép és ezt irja ki:POWER SAVING MODE (a háttér fekete de amibe a szöveg van irva az kék) utána meg elmegy az is és hiába nyomom a reset-et nem kapcsol be a monitor.
2009. ápr. 23. 19:44
4/4 Hintalow válasza:
Ez biza jó eséllyel lehet vga probléma. A power saving módot a monitor irja ki, mivel nem kap jelet, ezért egy idő után szépen le is kapcsolja magát, hogy ne menjen feleslegesen.
Első körben próbáld meg más vga-val a géped, hogy akkor mit produkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!