Laptopot vennék segítesz?
"köszi utolsó de nekem olyan kéne mint amibe saját video karivan mert nem értek az ingegrálthoz aztse tudom hány mb vagy gigás pl lehet 32mb is a video kari szoval minimum 256-512 mb kéne játékra.."
Az elképesztően tragikus sz@r helyesíráson túl ennek az égvilágon van bármi értelme? Mert szerintem egy hangyaf*sznyi sincs...
Kisfiú!
Tanulj meg magyarul, és majd ha legalább 1 értelmes, helyes mondatot összehoztál már, anyukád venni fog neked csilivili gémerlaptopot, aztán játszhatsz amíg annyi agysejted sem marad mint egy pár használt zokninak.
Ne vedd sértésnek, de minek ajánlsz úgy notit ismerősödnek, hogy totál sötét vagy hozzá? Megvetetsz vele valami sz@rt, aztán fog a nyakadra járni, hogy egyik játék se megy normálisan.
100k-ért nincs normális gamer noti leírták.
Arra meg külön büszke lehetsz, hogy 17 évesen nem vagy képes egy értelmesen megfogalmazni a gondolataidat, majd normálisan leírni :)
Ha már ennyire bele akarsz menni a lingvisztikába javaslom olvasd el :
"Bár egyesek vitatkoznak arról, hogy a notebook és laptop szavak teljesen felcserélhetőek lennének − egyébként a laptop egy régebbi elnevezés –, a gyakorlatban (helytelenül) szinonimaként használjuk azokat. A notebook szó szerinti jelentése jegyzetfüzet (notesz), ami a hordozhatóságra, kis méretre és a szövegbevitelre utal, a tulajdonos a hóna alá csapva, vagy hord-táskában viszi magával. Ezzel szemben a laptop pedig a lap és a top szavakból lett konstruálva, jelentése kb. „ölre való”, és saját hord-füllel rendelkezett, mint a régi táskaírógépek ... ma már (évek óta) nem gyártanak ilyen gépeket..."
forrás:Wiki
Szóval, akarsz még laptopot ? xD
Netezéshez és egy jét játékhoz szinte akármelyik jó ( ha nincsenek nagy igényei[d]), én pl egy integrál Intel GMAs Dell-lel COD4ezek 1366*768 noAA noAF alap grafika 40-50FPS-sel. Ennél bármelyik noti jobb játékra amiben AtiHD4xxx vagy GeForce GTakármi szolgáltatja a képet. Igaz ilyet Intel alapon elég nehéz lesz 100k-ért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!