Jo lesz ez igy? Asddgsdf
Figyelt kérdés
Egy Redeon hd 6790 akarok beletenni ebbe az alaplapba: asus m2n68am se2 es ebbe a hazba: [link]
Lehetseges lenne-e ?
ja es meg annyit hogy nem az a tap van benne hanem egy 550 W powerlink ami tudom hogy egy noname tap
2011. szept. 15. 18:22
1/21 anonim válasza:
Van rajta PCI-E slot, tehát elvileg semmi akadálya. Ha nincs a tápon tápcsatlakozó a videokártyának, legfeljebb megoldod átalakítóval.
2/21 anonim válasza:
Semmi akadálya nincs. Egyébként milyen processzor mellé lenne?
3/21 A kérdező kommentje:
Athlon x2 260 :D nekem ez eleg:)
2011. szept. 15. 18:39
4/21 anonim válasza:
jó kis proci az még :) nekem is olyan van :D
5/21 anonim válasza:
ne..Am2+os alaplap.Fölösleges belerakni az x2d nem fogja kihajtani.még egy 5670 is feladatot jelentene neki.esetleg ha Phenomod van akkor rakd bele ha nem akkor hagyd.vegyél egy MSi 760GM(FX) alaplapot egy Phenom 955 Bet meg 4 Gb Kingmax Ramot.ez kb kijön 40ből.Amúgy az alaplap mióta húzza?látom nForceos chipset van rajta.
6/21 anonim válasza:
Ne magyarázzál már, a processzor biztosan elég hozzá.
7/21 A kérdező kommentje:
Sajnos most csak vga-ra van penzem majd legkozelebb egy am3+ alaplap de most ez marad
amugy meg az alaplap 1.5 eves
2011. szept. 15. 19:19
8/21 A kérdező kommentje:
s mi a baj az nforce al?
2011. szept. 15. 19:20
9/21 anonim válasza:
Videókártyát ezt vedd, HD 6770 1GB GDDR5 23 484 Ft ÁFÁ-val
10/21 anonim válasza:
De magyarázok.és a táp is mehet a kukába.nForceal az a baj hogy hamar tönkremegy.AMDs chipsettel rendelkező alaplapot vegyél(760G neked tökéletesen megfelel)
Am3+osat.MSI/ASUSt ajánlom.
és igen ahogy az előttem szóló is mondta 6770et vegyél.Sajnos elég gyenge a CPU.esetleg +3ezerért vehetnél egy 3 magos Athlont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!