400 Wattos Mercury táp elég lesz ehhez a konfighoz?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a mercury nem a legjobb, már 2004 óta megvan, ez volt az első gépemben és most gondoltam összerakok egy P4-es a nagyapámnak. Celeron 2.6, 1gb ram (lehet hogy 2x 512), Fx5200 vga, cd író, 60-as vinyó. Kérdés hogy bírni fogja ez a táp ezt a gépet? Nem fog leégni pár éven belül? Nem akarom hogy az alkatrészeket magával vigye. Játékra nem lenne használva.2011. okt. 23. 00:11
1/6 anonim válasza:
400 watt bőven elég, nekem 300 wattos Codegen van (még a régi megbízható fajta), 6.5 éve viszi a 3.0 GHz-es P4-et 8500GT-vel, 3 vinyóval és 2 optikai meghajtóval.
2/6 bp1985 válasza:
Mercuryra, Codegenre, Vargánéra, hkc-ra nem bíznék semmit, max egy üres mezőt. 4 ezerért normális, megbízható tápot lehet venni. Ne azon spórolj.
3/6 alex25 válasza:
Legalább egy ilyet vegyél az a biztos:
4/6 anonim válasza:
Ha nagyon nem akarsz költeni akkor nézz szét a chicony hipro -k között.
5/6 P.O.C. válasza:
Az utolsó 3 hozzászóló jól beszél. Ugyan egy P4 -es konfig már nem nagy érték, de akkor sem érdemes elcs*szni egy sz*r táppal. Ha nem akarsz új tápot, vegyél használtan egy FSP HEN -t. Abból még egy 250 W -os is bőven elég lesz.
6/6 anonim válasza:
egy Hipro 400W már van 5-6 ezerét, inkább olyat vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!