Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépet lehetne összeállí...

Milyen gépet lehetne összeállítani 100-120e forintért?

Figyelt kérdés
Ha meg lehet oldani, akkor ne csak mai játékok futtatására legyen alkalmas, hanem internet, filmnézés stb.-re is.
2011. szept. 14. 15:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Lopott op. rendszer kizárva. :)
2011. szept. 14. 16:17
 12/18 anonim ***** válasza:
66%

miért van kizárva egy lopott op rendszer?

olykor stabilabbak is ha magadnak frissíted...

2011. szept. 14. 16:39
 13/18 anonim ***** válasza:

300ezres gépemen Win7(ultimate 64bit) fut és semmi baja.még a windows se akart beperelni.amúgy ha van infós ismerőseöd.3-4ezerért felrakja(telepítő dvdt nem kapod meg) de megcsinálja neked.ezzel is spóroltál már kb. 25ezret.

Amúgy ha ennyi pénzből op.rendszer is kell.akkor nem tudsz majd rendesen játszani mert gyenge lesz a VGA.

2011. szept. 14. 17:14
 14/18 anonim ***** válasza:
úgyértem nem origi op.van a gépemen.
2011. szept. 14. 17:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Igazad van Fuckers. Vagy ez vagy az. Lesz egy eredeti oprendszeres géped és nem tudsz megfelelően játszani vagy egy tört oprendszeres és zsírul tudsz játszani. Döntsd el melyik jó neked.
2011. szept. 14. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem szinte minden programom nem eredeti xD

a windows-tol elkezdve a virusirtoig

2011. szept. 14. 17:27
 17/18 A kérdező kommentje:

Csak azért gondoltam így, mert azt már megtudtam, hogy az iPon által összerakott iPon Neutron konfig rossz. Ezért a Athlon X2 proci helyett lehet Phenom X4, egy végképp rossz VGA (HD5450) helyett azt mondták, hogy minimum egy HD5670.

2Gb RAM helyett 3, majd 4-et ajánlottak. Ez nekem így megfelelő volt.

Meg hát az is érv számomra, hogy az eddigi családi gép nagyon rossz, tehát szerintem CoD 2-t szakadozva vitte volna csak.

TUdom hogy ez tényleg rossz a mai korhoz képest, de hát ez már csak így van.

2011. szept. 14. 18:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem 1esével dobáld bele a kosárba a cuccokat aztán összerakod te :)

[link]

2011. szept. 14. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!