Küldenétek pár tippet, hogy milyen laptopot vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék laptopot/notebookot venni,de elég tanácstalan vagyok. Főleg letöltésre, netezésre, tanulásra, nagyobb Excel file-ok, adatbázisok készítésére használnám. Meg játékra, de akkor is csak az Angry Birds szintjén:)
Árkategória: 140e alatt(max 150)
Legyen gyors, megbízható, ha nincs op.rendszer, az se baj.
A külső meg nem fontos.
Előre is köszönök minden infót, linket! :)
2011. szept. 10. 18:33
1/4 anonim válasza:
A legfontosabb, soha ne vegyél olyan laptopot amire csak 1-2 év garit adnak. A 3 év garis laptop a legjobb választás.Mindenképpen a Sandy Bridge architektúra köré épülő processzorral szerelt laptopot ajánlom. Csak egy jó tanács.
2/4 anonim válasza:
annyi ilyen kérdés van már naponta többször is, hogy nyugodtan lehetne "Milyen Laptopot vegyek?" alkategóriát csinálni az oldalon.
eyébként használhatod az oldal belső keresőjét is, valahogy így:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=18&keres..
ugye mennyien megkérdezték már előtted?
3/4 A kérdező kommentje:
na, ide se jövök többet....
2011. szept. 10. 19:40
4/4 anonim válasza:
nekem dell inspiron n5110-em van. én ezt javaslom neked:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!