Itt vannak a gépem adatai. Ha feltelepitem az xp-t mit kel először feltelepítenem? Nem értek hozzá. Küldenétek linket is ha tudtok arrol amit fel kell telepítenem?
Először fő driverek (video, hang, alaplap), lehetőleg anélkül hogy megnyitod a böngészőt (mert ugye csak explorered van vírusírtó nuku)
Utána vírusírtó, böngésző, egyéb programok
Köszi! A video kártya driverét még elküldöd a linket ha találsz? Köszike!
És a múltkor amikor ujranyomtam a gépet nem volt netem. Telepités közben ki kell húznom? Köszi
Már azzal is sokat segítetek ha kiirod nekem hogy milyen tipusu video és hang drivert keressek. Mert ok hogy megvannak a gépem adatai, de semit sem értek belőle:(
Ha leirjátok mit kel keresnem majd én megkeresem. Köszi
Videókártya: Intel Extreme Graphics
(meg kell keresned az Op. rendszerednek, és a bites verziódnak (32/64) megfelelőt!)
Analog Devices AD1981A@Intel8280DB ICH4 - AC'97 Audio Controller:
...Timi! máskor ne add ki az adataidat! radírozd ki (paintban) legalább a neved a képen, mielőtt feltöltöd valahová a NET-re!!
kérd meg az oldal üzemeltetőit, hogy töröljék a képek linkjét!
E-mail cím: info@gyakorikerdesek.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!