Gyüjtsek gépre, vagy vegyek egy samsung galaxy ace-t?
Jelenlegi konfigom:
Alaplap: MCP5P-M2
Processor: AMD Athlon 65 bit 2.2 Ghz 2 CORE
RAM: 2 GB
Videókártya: ATI 4670 512 MB GDDR3
AMit vennék de még kell gyüjtsek:
Alaplap: Z68AP-D3
Processor : Core i7-2600 3.40G
8 GB RAM: Corsair DDR3 8GB 1600MHz
Videókártya: HD6850 1G GDDR5
Vagy vegyek 50 ezerért egy Samsung galaxy ace-t?
Nincs jelenleg telefonom. A gépemmel sem vagyok megelégedve, akk mit vegyek, gyüjtsek s gép, vagy telefon?
Ezt csak te tudod!
Ha szoktál sokat játszani gépen akkor inkább a gép, de ha csak netezésre használod akkor jó az a gép.
Ha sokat szoktál mobilozni meg szereted az érintő képernyős telókat akkor meg a telót ajánlom. Te tudod hogy mit mire használsz.
Remélem segítettem.
Szerintem I5-2500k-t vegyél, megspórolsz egy csomó pénzt és alig 5-10%-al gyengébb mint az I7-es
Telefonból pedig inkább Xperia X8-at vegyél, én is olyat fogok de Walkman-t ezzel szintén spóroltál egy kicsit.
RAM-ból pedig én Kingston HyperX-et vennék (ha csak nem vagy tunningos) pár ezerrel olcsóbb
én tuti nem telefont vennék! inkább egy jó gép és agyon kockulnám magam az új játékokkal!
telefonnal lehessen zenét hallgatni, fényképezni, meg telefonálni azt csá!!
azzal a géppel rohattnagy játékélményed lenne :)
telefon szerintem ráérne.. pár nap alatt megszokod és semmi különös nemlesz benne.. :D gépen meg nem kicsit elkockulnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!