3db venti nem sok a gépbe?
Sziasztok az lenne a kérdésem,hogy adott egy gép a tápja nem mai gyerek viszont nagyon ügyes szerintem.Valami 5-6 éves táp.Elég szegénykém 3db ventihez egy az MCP-én 5V, 2db 12 centis 12 volton az oldalán.Ezek közvetlen a tápról jönnek illetve 1 van hátul a táp alatt 8cm-es ez viszont már az alaplapról.
Konfig:
Processzor: AMD Athlon II X2 250
Memória: Kingston 2Gb
Videókártya: RADEON HD5570 1GB GDDR3
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: Asus M4N68T-M LE V2
Merevlemez: SAMSUNG 200 gb
Még véletlenül se áruld el, hogy milyen tápod, mert a végén még tudnánk, hogy mekkora a teljesítménye és mennyit bír.. :D
Egyébként 3db ventilátor nem sok...
Most van ez a konfig?Mert ha nem ezt a VGAt vedd: [link]
Bár elég rosszul van megcsinálva a konfig.Mennyiből szeretnél gépet és mire kell?Plusz jó lenne ha megnéznéd a tápot de azt mindenképpen cserélni kell!
3 venti nem oszt nem szoroz a fogyasztásban.
Ami lényegesen fogyaszt az a proci és a videókártya.
Nomeg a scsi és sas disk-ek.
A konfigodhoz bőven elég egy FSP 400W FSP400-60GHN táp.
1 venti MAX 1A tud felvenni de azok már ipari szélgépnek minősülnek
altagban 0.1-0.5A amit megesznek szóval a 3 ventid kemény 2W eszik MAX
ez nem oszt nem szoroz a legtrébb tápnál se
Ez fuckers-nek szól:
Tudom hogy nem valami nagy konfig csak egy átlag középosztályú gépet csináltam a régi gépből.Lényeg az volt hogy azért felejen meg a mai követelményeknek illetve stabil legyen.A kérdésem miért nem lett jó a konfig?
Csak kiváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!