Miért indul 2-3 óránként újra a laptopom?
Sziasztok! Van egy Acer 5742G notim. Proci: Intel core i3-370M, 4gb ddr3 memória
2010 decemberében vettem, eddig hibátlanul működött. Winfos 7 64 megás van rajta. Kb 2 napja elkezdte azt játszani, hogy pár óránként újraindul. Mifene lehet vele?
Vírus, vagy hardveres hiba? Túlmelegszik a proci? Hogy a fenébe hűtsek jobban le egy notiprocit? :) MÉg azt sem tudom megnézni a ventije mennyire koszos, mert szétszedni nem akarom, hiszen 3 év garival vettem. Mi lehet a baj?
Ha "win7 rc"-d van, akkor az csinálhat ilyet. Nem rég volt hasonló kérdés, ott az rc volt a gond.
Ez a cikk 2010. márc 1. utánt ír. Én 2011. januárjában telepítettem a windows-t és most 2011 szept-ben kezdett el újraindulgatni.
Elvileg win7 enterprise-t tettem fel sp1-set. Hol tudom megnézni, hogy rc-e vagy sem?
Feltettem az AIDA-t, hol tudok itt hőfokot nézni?
Közben a vírusírtó már 8 vírust is lelt. Atya ég, mi van itt.
sztem nem vírus lesz....
a szakaszos ujraindulás az egy védelmi mechanizmus lehet túl melegedés ellen...
az asztali gépeknél is előfordul hogy befosik egy cooooler és a gép ujraindítja magát, és így visszahűti magát annyira hogy tud működni megint egy ideig...
Na, ezek a hőmérsékletek:
Hőmérsékletek:
1. CPU / 1. mag 53 °C (127 °F)
1. CPU / 2. mag 53 °C (127 °F)
PCH 62 °C (144 °F)
IMC 56 °C (133 °F)
GMCH 37 °C (99 °F)
GPU dióda 52 °C (126 °F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!