Egy phenom x4 840 kitud hajtani alapórajelen hosszútávon egy 6970 vga kártyát? A proci már megvan
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 20:22
21/27 A kérdező kommentje:
alaplapom van Gigabyte990FXA-D3 majd csak a zsét akkor össze kell gyűjteni egy új procira ami jó sokáig szerintetek egy ilyen 8 magos kihúzza majd 3 évig?
2011. szept. 3. 20:52
22/27 anonim válasza:
Nézd már meg a felépítését egy dózer modulnak, és akkor rájössz, miért.
23/27 anonim válasza:
CAD-el ki, én játékokról beszéltem csak. De az alaplapod egyáltalán kompatibilis a Bulldozerekkel? Mert ha nem akkor még azt is cserélned kellene.
24/27 A kérdező kommentje:
Gigabyte990FXA-D3
2011. szept. 3. 20:57
25/27 anonim válasza:
Abban menni fog a Bull simán. Szóval szerintem gyűjts Bullra, még a 4 magos is sokkal jobb lesz a mostani procidnál, és az már jó lesz a 6970-hez is.
26/27 A kérdező kommentje:
értem, köszi a segitséget
2011. szept. 3. 21:09
27/27 anonim válasza:
Ha csak játékra fogod használni akkor bőven elég a 4 magos Bulldozer. Én pl 6 magosat veszek mondjuk mert a 3D modellezésben utazom és a Renderelésnek kell a mag bőven :D
Amugy azt hiszem nem lesz a Bulldozerekben HT, tehát 6mag szálak nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!