A TDK és a MAXELL 4.7 GB os 16x os DVD között van minőségbeli eltérés?
akkor mégis lehetséges... de valahogy én nem tudom...:/ egy az h én még ujrairhatósat nem vettem... nert amit kiirok az kell ami ojan azt meg pendrive ra pakolom... de egyébként ijen MAXELL lemezem van 5-6 éves kb:
eddig még semmi bajom nem volt vele... azalatt a jópár éve mióta magam irom a dvd jeim alig volt hibás lemem... ami volt attól volt h elment az áram irás közbe meg ijenek..
van TDK MAXXEL VERBATIM MEMOREX és PHILIPS dvd m és eggyel sem volt még nagyobb baj... max annyi h a közepétől berepedt a lemez...
Nem hiszem, hogy nagy különbség lenne. Az utóbbi egy-két hónapban 60-70 Maxell DVD-t írtam ki sorozatokkal (olcsón jutottam hozzá), sem írásnál, sem azóta olvasásnál nincs probléma velük.
Mellékszál:Azonkívül egy 500GB-os Maxell külső HDD elégedett tulajdonosa vagyok, miután a Samsung meg kinyiffant. Nekem eddig Maxell-es cuccokkal jók a tapasztalataim.
De ugye kinek mi jön be...
legendavagyok01
a Maxell külső HDD-i újracsomagolt belső Samsung merevlemezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!