Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tapasztalatok VTX3D VGA-val?

Tapasztalatok VTX3D VGA-val?

Figyelt kérdés
Radeon 6850 vásárlásán töröm a fejemet, és szemet szúrt egy igen olcsó megoldás a VTX3D-től. Egyrészt soha nem hallottam róla, másrészt teljesen ellentmondásos információkat találtam csak a neten. Szóval ha valaki tud róla ezt-azt vagy van neki tapasztalata vele szívesen fogadnám.
2011. aug. 31. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:
2011. aug. 31. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:
PowerColor jó videókártyákat gyárt. A PowerColort érdemes egy lapon említeni a VTX3D-vel, mivel mindkét vállalat a TUL Corporation tulajdona. Ennek megfelelően a két termék technikai szempontból megegyezik, csupán külsőségekben térnek el.
2011. aug. 31. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk van egy VTX3D 5750, ami rendesen teszi a dolgát már vagy 8-9 hónapja és a hűtője is elég halk. Nekem meg pont egy VTX3D 6850 van kb fél éve és nincs rá panaszom. A kártya kifogástalanul működik, hozza azt, amit kell...túlhajtást próbáltam egy-két teszt erejéig és a Catalyst-ban beállítható 850MHz-es GPU órajelen sem adta meg magát, nem szemetelt. A hűtését tekintve alapjáraton hangosabb valamivel (főleg így a nagy melegben), mint az előző Sapphire HD4830 karim volt, terhelve viszont kb ugyanolyan (jól hallhatóan zúg, de még nem hajszárító kategória). A hőmérsékletek sem túl vészesek: alapon 39C-46C (tél-nyár) Furmark-kal terhelve meg valahol 72-75C-nál tetőzik, ami egy ilyen kaliberű kártyától nem rossz szerintem. Én 1680x1050 felbontáson használom és panaszom nem lehet rá, bár vannak olyan játékok, amik teljesen kimaxolt beállításokkal helyenként kifognak rajta...értsd: 20fps környékére vagy valamivel az alá is lezuhanhatnak az FPS-ek. Például Crysis 2 Ultra/DX11 (kb 15-35fps között), Witcher 2 Ultra (20-40fps között übersampling nélkül), Metro 2033 Very High+DX11+Advanced DoF+Tesselation (15-35fps között a bencsmárkban)...
2011. aug. 31. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!