Asus EN8500GT tapasztalatok? Milyen játékok mennek vele?
Figyelt kérdés
128-bit-es 256mb-os. MSI aktív hűtés van rajta nem melegedik egyáltalán.
Amiben használnám:
Gigabyte GA-MA74GM-S2H
AMD Sempron LE1250 2,2ghz
Kingston 1GB 600mhz
hozzáteszem életem eddigi legjobb kártyája lesz, idáig a legjobb 6600GT volt és nincs is pénzem jobb-ra csak érdekelne a tapasztalok.
2011. okt. 1. 09:45
1/7 anonim válasza:
Pedig jó,lene ha az árát is mondanád
ha használtan egy 5000 vagy kevesebért veszed akor megéri
de ha valami 20000 ért akor azon sokkal jobb kártyát vehetnél.
2/7 anonim válasza:
Azt is jó,lene tudni az alaplap Rev. x.x hanyas
de végülis mindegy
a proceszor elég gyenge igy nem biztos hogy kihasznál minden vga t azt amit irtál kikelene
3/7 anonim válasza:
Amugy jól 2005-2006 körüli játékokal fogsz tudni játszani. újabak már szaggathatnak vagy el se indulnak
4/7 A kérdező kommentje:
x1-es lap. Cod 4-6 tutira elmegy mert celeron 2ghz 1gb ram-al is elment meg egy x1300-al 1024-be :D egyébként live for speed és San andreas amivel néha néha játszogatnák.
2011. okt. 1. 10:40
5/7 A kérdező kommentje:
ja és 4k-ért veszem.
2011. okt. 1. 10:40
6/7 anonim válasza:
4k-t megér, de ez a kártya már amikor bejött kb 4 évvel ezelőtt, akkor is csak egy gyenge alsó kategóriás kártya volt. Szóval újabb játékok ezen vagy meg sem nyikkannak, vagy low grafikán döcögnek.
7/7 anonim válasza:
Akor jó +1 pont 4k ra:)
meg töbire is de nagyjából ezt én is leirtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!