Ha veszek egy ASUS netbook-ot, azt mire tudom használni?
Most olvastam, hogy a notebook és a netbook közt mi a különbség (igen, szőke vagyok):) Kérdésem az lenne, ha van egy asztali PC-m, és ez mellé szeretnék egy hordozható gépet is, amivel csak neteznék, esetleg filmet néznék, office-t (suliba kellene) használnék, akkor elegendő lenne a netbook is? Mennyire bírja a filmnézést és fut rajta az office?
az euronics újságban van most 44,990ért egy ASUS (világ legvékonyabb laptopja) gép, ez jó ár?
köszi a segítséget!
Office, netezés, kisebb filmezés, buszon netezés, suliban netezés, PUBban zene nyomatása youtuberól a haveroknak :D
Jó ár.
Azért azt ne felejtsd, hogy ez az olcsó Asus Meego oprendszerrel (linux) van, 8 GB ssd-vel. (Ha jól gondolom, melyik Euronics-os: Asus Eee PCX101)
50.000 ért J&W Minix 10"-os netbookot lehet kapni (oprendszer nélkül).
Nézd meg, mi az a Meego, mert előfordulhat, nem lehet felpasszírozni a gépre a Windows 7 Startert sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!