Milyen uj alaplapot vegyek a gépembe?
Figyelt kérdés
20.000 ft-ért2011. aug. 30. 14:44
31/63 A kérdező kommentje:
de most miért?bocsi hogy értetlenkedek de én nem nagyon értek az ilyenhez én elmentem az oldalra és a gépösszerakora és az alaplapnál nem találtam amit leirtál!tudsz segiteni????
2011. aug. 30. 16:19
32/63 Jenci válasza:
Tessék itt az egyik.Most linkeltem be.Oldalt van a kereső sáv,ott kell kiválasztani,mit akarsz venni.
33/63 A kérdező kommentje:
értem az elözöt amit irtál itt megtaláltam csak a gépösszerakoba!össze rakod nekem amit mondtál és elküldöd a linket??kösssz!
2011. aug. 30. 16:23
34/63 anonim válasza:
Neked nehogy bármit is csinálnod kelljen, mert még a végén lerohad a kezed a nagy erőlködésben.
35/63 A kérdező kommentje:
neeem azért csak én nem tudom megcsinálni mert hülye vagyok ehez !!kérlek csináld meg.de ha nem akarod akkor nem baj.jo?
2011. aug. 30. 16:25
36/63 A kérdező kommentje:
akkor segitesz?
2011. aug. 30. 16:29
37/63 A kérdező kommentje:
kérlek segitsél már...
2011. aug. 30. 16:41
38/63 Jenci válasza:
39/63 A kérdező kommentje:
Köszi és akkor ezeket amiket irtál kitudom választani a gépösszerakoba?
2011. aug. 30. 16:55
40/63 Jenci válasza:
1.regisztrálj(pipáld ki,hogy legyél mindig bejelentkezve)
2.belinkeled ezeket és a kosárba teszed
3.megrendeled
Közben jobb oldalt látni fogod a kosarad tartalmát és a végösszeget.A "megrendel"gombra kattintva tovább léptet a rendszer és értelemszerűen beállítod az adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!