Segítség! Tönkre ment?
Figyelt kérdés
Adott egy kb. 2 hónapos A4Tech X-710BK típusú egér. Épp az előbb neteztem vele majd 1xer csak azthittem h lefagyott a gép. De nem mert a billentyűzetre reagált tehát csak az egér halt meg. Megfordítom és csak villog a lézer. De az se (ütemesen) csak néha-néha. Gyorsan megnéztem másik gépen is de ott már villogni se villogott. Elromlott volna? Az igazsághoz hozzátartozik hogy egérpad nélkül használtam. De van egy 5 éves
BenQ egerem annak semmi baja pedig azt is így használtam... (most is azt használom) Ha vissza küldöm cserélik gariba? Van rá azthiszem 1 vagy 2 év.
2011. aug. 28. 21:11
1/6 asddaasdda válasza:
szerintem kicserélik nézdmeg a mozgatod a kábelét nem lesz-e jó
2/6 MaXXeGee válasza:
Ezek az egerek csinálnak olyat hogy "bekattannak" lehet hogy a sajt túladagolástól. Na viccet félre téve, nekem is van egy olyan egerem ami eljátssza ezt 2-3 havonta. Akkor kihúzom egy éjszakára, másnap visszadugom és mint ahogy az örömlány jön ki a templomból... azaz mint ha mise történt volna :)
3/6 anonim válasza:
Hama AM-5000 optikai egér olcsó és jó én ezt ajánlom, cseréld ki ijenre.
4/6 A kérdező kommentje:
Érdekes ma bedugtam reggel és semmi baja... :D
2011. aug. 29. 10:27
5/6 A kérdező kommentje:
Azért kösz a válaszokat!:D
2011. aug. 29. 10:27
6/6 MaXXeGee válasza:
Látod, én is ezt mondtam :) Sajt túladagolás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!