Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külső USB-s 3,5" HDD rack...

Külső USB-s 3,5" HDD rack maximális winyó kapacitását limitálhatják?

Figyelt kérdés

Vettem egy 1,5TB-os 3,5" winyót és egy wintech ex-mob-86 külső házat, de másnap vettem észre, hogy rá van írva hogy supports to 1TB. Szerintetek használhatom hozzá? sok helyen nem írják a limitet, máshol meg igen - lásd link:

[link]

[link]

2011. aug. 27. 20:53
 1/5 MaXXeGee ***** válasza:
Szerintem, attól baja nem lehet, ha összeépíted és elindítod. Maximum nem is meri fel a merevlemezt, vagy legalábbis nem a teljes méretét... Bár ez nekem azért érdekes, mert a számítógépgép operációs rendszere ismeri fel a lemezt, nem a Rack, az csupán csak egy sata-usb külső átalakítóként funkcionál (illetve a tápellátás). Jobb rackek esetében e-sata csatlakozási lehetőség is van az alaplapra. Szóval, nekem ez új. De rakd össze nyugodtan, baja nem lehet tőle :)
2011. aug. 27. 22:08
 2/5 A kérdező kommentje:
nem akartam addig kibontani - talán bontatlanul kicserélik egy másikra...
2011. aug. 28. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha van a közeletekben egy szerviz, vidd el hozzájuk, és kérdezz rá: Már magam is kíváncsi lennék a válaszra. Én is ugy gondolom, ahogy az első válaszoló írta. Mármint hogy nem a "rack látja, vagy nem látja" a winyót. De a számítástechnika bizonyos útjai még nagyon bejáratlanok.
2011. aug. 28. 23:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Ebből a külső házból létezik egy másik típus is, amire nem írták rá a max. winyó kapacitást. Olyant kellett volna vennem.

A LAND computernél vettem egyszerre a 2TB winyót és a külső házat is, de nem szóltak hogy inkább a másikat vegyem meg...

Amúgy kipróbáltam, és felismerte !!!

uhhh... :)

2011. szept. 5. 08:37
 5/5 Kutyus70 ***** válasza:

Nos sokkal hatalmasabb gondom van nekem ezzel a külső házzal!!! Én ma vettem meg hajszál pontosan ugyanezt a típust. Azaz EX-MOB-86

A boltban nagyon odafigyeltem arra, hogy mekkora winyót tud kezelni, mert 2TB-os a külső winyó amit bele akartam tenni. Megtaláltam ezt, és szépen ráírták, hogy Support To 2TB. De amikor meglátja a 2TB-os winyómat, akkor egyből felkínálja, hogy formázzam! Ez már önmagában is gond, mert nem tudok hová tenni most hirtelen úgy 800GB anyagot. De ha engedném is, a formázási ablakban azt mutatja, hogy csak 570 GB-ot lát a 2TB-ol. A honlapokon meg azt látom, hogy ez a típus 1TB-osig tud kezelni. De a dobozon meg 2TB.ig van. Miért nem rohadnak már meg a qurva édes anyjukkal együtt?! Ha a dobozra szépen ráírják a frankot, akkor nem veszem meg, és most nem dühöngnék!!!! A kisebb merevlemezeimet mind látja.

2013. aug. 31. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!