Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy bővíthetem a notebook-om...

Hogy bővíthetem a notebook-om kapacitását?

Figyelt kérdés

FUJITSU SIEMENS AMILO Li 2735 T5750,ilyen van nekem és most a

helyi lemez kapacitása: 34,1GB ebből szabad terület: 25,9GB

tároló kapacitása: 109GB ebből szabad terület: 27,8GB.

2011. júl. 17. 16:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg, de nyilván nem értesz hozzá semennyire sem. Vidd le a legközelebbi PC boltba, és kérd meg őket.
2011. júl. 17. 18:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez a "Helyi lemez" és a "Tároló" valószínűleg a winchester két partíciója. Magyarul két részre van osztva.

Bővíteni úgy lehet, hogy kiveszik a régi vinyót (ami valószínűleg 160GB-s) és betesznek egy nagyobbat.

Utána arra telepíteni kell az operációs rendszert (gondolom Windows), aztán minden adatodat átmásolni. Egyszerűbben jössz ki, ha veszel egy külső winchestert, amit USB-n keresztül lehet csatlakoztatni. Aztán amiket nem használsz minden nap simán átteszed arra.

Az 500GB-s kb. 15000 HUF, 20-25 között van már 1000GB-s is. Egy nagyobb laptop vinyó is 10-15 ezer pénz.

2011. júl. 17. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!