Geforce vagy Ati?
azonos áron játékokban gyorsabb AMD-t kapsz, ergo jobb választás az AMD szinte minden kategóriában.
az is csak urban legend hogy az nvidiák sokat zabálnak, igen, így volt az előző generációnál de a gtx500 család hasonló teljesítmény/fogyasztás mutatóval bír mint a radeonok (amik ebben már egy ideje kiemelkedően jók).
azért írtam hogy munkára jobb az nvidia mert a cuda egyelőre (sajnos) jobban elterjedt.
BTW nekem úgy tűnik, azért annyira hülyeségeket nem beszélek, te viszont érvek nélkül lehülyézel.
Ha megengedheted magadnak, nVidia. Ha nem, AMD.
Vagy egyszerűsítek:
Kell CUDA + Physx? = NVIDIA
NEM Kell CUDA + Physx = AMD
Pusztán játékteljesítményt nézve, mindkettő jó választás, ha nem egy alsókategóriás belépőszintű modelt veszel, mert "kétgigás" paraszt edition.
Panda Péter:
Remek szempont az ár/érték arány, csak elfelejted, hogy ez nem mindenkinek szempont. Ha a tudást nézzük, az nvidia többet nyújt. Pont. Ha az ár a fontosabb, akkor Radeon.
miben nyújt többet? directx-ben nem. physx? egy olyan technológia amit alig pár játék használ és ott sem valami jó (lásd maffia2). CUDA? játékokban nincs értelme csak ha munkáról van szó, de ezt külön kiemeltem hogy munkára jobb az nv a cuda elterjedtsége miatt.
aki pedig azonos áron lassabb kártyát vesz az szimplán idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!