Abit-vh6t alaplabban megy a 1000mhz-es celeron sl5vp processor?
Annyit jelent, hogy a tuningolhatóság mindig szerencse kérdése. Egy jó tualatin alapú legjobb esetben hack nélkül el tud menni 1,4-1,5GHz-ig, de ehhez szerencse kell. Ha nem egy jól sikerült darabot sikerül beszerezni, lehet, hogy 1,2GHz-nél nem megy feljebb.
Egyébként jó kis alaplap a VH6T. Nekem is van egy ilyen itthon retrózásra, én egy 933MHz-es Coppermine magos Pentiummal használom.
Elhiszed, hogy gőzöm nincs? Azt csak példaként hoztam fel. Ki kell próbálni. Csak így derül ki, hogy meddig megy.
A leggyorsabb A1 steppinges Tualatin celeron 1,4GHz-es, a leggyorsabb SL5-ös celeron A1 steppinggel pedig 1,3GHz-es.
Szóval ha nem fogtál ki egy bődületesen antituning példányt, szerintem elmehet 1,3GHz-ig.
"A stepping a processzor gyártásánál felhasznált szilícium-mag verziószámát jelenti. Magasabb stepping szám/kód többnyire azt jelenti, hogy pár CPU hibát orvosoltak, az adott proci által kibocsátott hőt sikerült lejjebb szorítani és a kibocsátás/frekvenciák nőttek. Leginkább úgy képzelhetjük el, mint egy új BIOS verziót, tele hibajavításokkal."
Ott egyébként több kérdésedre is választ kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!