Miért írja azt a gépem hogy: Dumpling physichal memory to disk? Többi alul!
Itt egy kép a hibáról: [link]
Gépem: i5 2500K 4,5GHz-re húzva
2x2 GB Kingston Hyperx (KHX1600C9D3K2/4GX)
Gigabyte HD6870 SOC
ASRock P67 PRO3-SE-B3
Miért csinálja ezt? Én a ramra gondolok hogy nem jó hozzá mert mikor össze raktam OCnélkül felraktam win7 és megnéztem everestel és már akkor ezt csinálta!(ez volt a legelső)
Zsír új gép az egész
Ezt kékhalálnak hívják, kedves kérdező és a te kékhalálod nem írta a hibás program nevét, vagy hasonlót, azt írta, hogy helyrehozhatatlan hardveres hiba.
Minden garis alkatrészt adj be gariztatásra, majd ők szépen kikeresik neked a hibát.
De egyébként...
Gépem: i5 2500K 4,5GHz-re húzva
Elismerésem. Tuning alatt nem csoda ha instabil. Talán vedd vissza alapra. Egy ilyen erős gépnél SEMMI nem indokolja a tuningot, ha csak nem az e-péniszedet akarod növelni...
Más dolog, hogy melegszik-e és más dolog, hogy stabil-e. Szerintem így sok ramot fogsz kidobni csak, hogy elmondhasd, hogy neked hűdefaszanagyonkirálydejó tuningolt géped van. Minek a tuning? Hogy CS/MW1/2/stb-ben 3-al több fps-ed legyen?
Ez csak e-pénisz növelésre jó, másra nem. De ha neked ez kell, hát szenvedj az instabil rendszereddel...
Még mindig nem ez volt a kérdés!
Ha meg több FPS szeretnék akkor veszek még1 VGA
Amúgy ez az oldal arra van, hogy kérdezzek és értelmes válaszokat várjak nem megjegyzéseket azokat tartsd meg magadnak, mert abszolút nem vagyok rá kíváncsi!!
Segítség kellene és nem semmit érő valami.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!