Ha a videókártyám illesztőprogramját frissítem, mivel lessz jobb?
Figyelt kérdés
Így találtam meg: Start menü-> sajátgépre jobb klikk -> kezelés -> eszközkezelő -> videókártyák -> jobb gombbal kattintottam a videókártyámra és illesztőprogram frissítése.
Arra lennék még kíváncsi, hogy ez megoldást jelenthetne erre? : [link] Ezt akkor írta ki a gépem mikor futtatni akartam 1 játékot. És egyébként ha frissítem az illesztőprogramot, nem ronthatok el semmit?(nem nagyon értek ehhez/)
2011. aug. 25. 20:40
11/17 anonim válasza:
12/17 A kérdező kommentje:
Kössz :D és ez kb mennyi idő alatt frissül? Mert ha sok idő akkor majd holnap megcsinálom... És akkor csak a "Check your system for the latest updates"-re kattintok, települ és már utánna semmi teendő nincs?(pl.: beállítani/átállítani valamit) Egyébként bocs hogy ilyen tudatlan vagy. Az eddigi válaszokat nagyon köszönöm :)
2011. aug. 25. 22:10
13/17 A kérdező kommentje:
*TUDATLAN vagyok
2011. aug. 25. 22:11
14/17 anonim válasza:
Úgy érted, hogy te vagy tudatlan? Mondjuk jó, nem mindenki születhet informatika zseninek, én se vagyok az. Amúgy meg nem vesz túl sok időt igénybe, pár percet.
15/17 A kérdező kommentje:
jah és honnan tudjam, hogy nem a legfrissebb driver van telepítve, és csak a játék szarakszik...? Csak mert 1 hónapja kaptam ezt a gépet, és aki rárakta a windows-t az gondolom a legújabbat rakta rá... de a régi gépen meg ment ez a játék... Jah am 5ezerér milyen videó kártyát lehet venni(ennél jobbat ami most van?)
2011. aug. 25. 22:22
16/17 anonim válasza:
5 ezerért semmilyet. Esetleg használtan valami szart. A játékos kártyák 30-nál kezdődnek.
17/17 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja a gépednek max annyi hogy a RAM-odból eszik a VGA-d (videókártya) ha integrált akkor meg főképp nyugodtan firssísd fel nem tesz semmi kárt a gépedbe meg annyi hogy nem fog minden szart ki irkálni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!