Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha a videókártyám illesztőprog...

Ha a videókártyám illesztőprogramját frissítem, mivel lessz jobb?

Figyelt kérdés

Így találtam meg: Start menü-> sajátgépre jobb klikk -> kezelés -> eszközkezelő -> videókártyák -> jobb gombbal kattintottam a videókártyámra és illesztőprogram frissítése.

Arra lennék még kíváncsi, hogy ez megoldást jelenthetne erre? : [link] Ezt akkor írta ki a gépem mikor futtatni akartam 1 játékot. És egyébként ha frissítem az illesztőprogramot, nem ronthatok el semmit?(nem nagyon értek ehhez/)

2011. aug. 25. 20:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Vagy itt van még ez is.

[link]

Nagyon remélem, hogy most már menni fog!

2011. aug. 25. 22:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Kössz :D és ez kb mennyi idő alatt frissül? Mert ha sok idő akkor majd holnap megcsinálom... És akkor csak a "Check your system for the latest updates"-re kattintok, települ és már utánna semmi teendő nincs?(pl.: beállítani/átállítani valamit) Egyébként bocs hogy ilyen tudatlan vagy. Az eddigi válaszokat nagyon köszönöm :)
2011. aug. 25. 22:10
 13/17 A kérdező kommentje:
*TUDATLAN vagyok
2011. aug. 25. 22:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy te vagy tudatlan? Mondjuk jó, nem mindenki születhet informatika zseninek, én se vagyok az. Amúgy meg nem vesz túl sok időt igénybe, pár percet.
2011. aug. 25. 22:12
 15/17 A kérdező kommentje:
jah és honnan tudjam, hogy nem a legfrissebb driver van telepítve, és csak a játék szarakszik...? Csak mert 1 hónapja kaptam ezt a gépet, és aki rárakta a windows-t az gondolom a legújabbat rakta rá... de a régi gépen meg ment ez a játék... Jah am 5ezerér milyen videó kártyát lehet venni(ennél jobbat ami most van?)
2011. aug. 25. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:
5 ezerért semmilyet. Esetleg használtan valami szart. A játékos kártyák 30-nál kezdődnek.
2011. aug. 25. 22:23
 17/17 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja a gépednek max annyi hogy a RAM-odból eszik a VGA-d (videókártya) ha integrált akkor meg főképp nyugodtan firssísd fel nem tesz semmi kárt a gépedbe meg annyi hogy nem fog minden szart ki irkálni ;)
2013. júl. 24. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!