Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha a videókártyám illesztőprog...

Ha a videókártyám illesztőprogramját frissítem, mivel lessz jobb?

Figyelt kérdés

Így találtam meg: Start menü-> sajátgépre jobb klikk -> kezelés -> eszközkezelő -> videókártyák -> jobb gombbal kattintottam a videókártyámra és illesztőprogram frissítése.

Arra lennék még kíváncsi, hogy ez megoldást jelenthetne erre? : [link] Ezt akkor írta ki a gépem mikor futtatni akartam 1 játékot. És egyébként ha frissítem az illesztőprogramot, nem ronthatok el semmit?(nem nagyon értek ehhez/)

2011. aug. 25. 20:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Ne piszkáld okoska.
2011. aug. 25. 20:44
 2/17 A kérdező kommentje:
Mert mi baja lessz? o.O
2011. aug. 25. 20:46
 3/17 anonim ***** válasza:
Elektronikus eszköz nem gyerek kezébe való. Menj aludni, késő van már.
2011. aug. 25. 20:52
 4/17 A kérdező kommentje:
-.-" jó nem nagyon érdekel hogy lekezelően beszéltek velem, de akkor legalább azt mondjátok meg hogy a problémámra mi lenne a megoldás.
2011. aug. 25. 21:11
 5/17 anonim ***** válasza:
Menj fel a gyártó weboldalára, és az ő driverüket rakd fel, ne a windows update-tel vacakolj.
2011. aug. 25. 21:14
 6/17 anonim ***** válasza:

Hajj te gyerek. Menj fel a videokártya gyártód honlapjára (AMD.com vagy NVIDIA.com, nem hiszem h más típusú lehet a kártyád), és onnan töltsd le a legújabb driver -t.

Mivel a legtöbb telepítő magyarul beszél, még a számtech -analfabétáknak is pofonegyszerűnek kell lennie. Telepíted, újraindítod, és violá, örülsz!

2011. aug. 25. 21:16
 7/17 A kérdező kommentje:
Intel 82945G Express Chipset family videó kártyám van. De egyébként más játékok menek a gépen...(pl GTA SanAndreas)
2011. aug. 25. 21:19
 8/17 anonim ***** válasza:
Akkor az intel weboldaláról frissítsél. (Igen, beírod a gugliba, hogy intel, garantálom, hogy kifogja dobni az intel.com -ot.)
2011. aug. 25. 21:22
 9/17 A kérdező kommentje:
[link] itt most mit csináljak?
2011. aug. 25. 22:02
 10/17 anonim ***** válasza:

Parancsolj.

[link]

Hát mindent nekem kell kikukázni? :)

2011. aug. 25. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!