Mi a véleményetek ezekről a laptopokról?
Nos lassan egyetem, úgyhogy eléggé gyorsan kellene beszereznem egy laptopot. Sajnos nem vagyok egy laptopzseni, sőt! Ezért szeretném a segítségeteket kérni, mert látom itt vannak páran, akik eléggé otthon vannak a témában :)
A lényeg, hogy eléggé sokat lenne használva netezésre illetve különböző kisebb dolgokra ( zenehallgatás, szerkesztés, írás, egy kis játék), illetve elég gyakran szeretném majd ezt is Photoshopban való rajzolásra használni, mint a régi gépemet...lehetőleg szép, nagy kijelző, és hosszú élettartam lenne a nyerő párosítás megfűszerezve egy kis erővel is, hogy bírja az alkalmazásokat :)
Kinéztem hármat, erre várnék véleményeket, illetve ha tudtok ajánlani jobbakat, akkor azt nagyon-nagyon szívesen várom! (Sajnos sürget az idő)
1: Dell Inspiron 15R
2:Acer Aspire TimelineX 4820TG
3.Sony Vaio VPCF13E8E
Nah, mégegyszer nekifutok! :D Nekem Dell N5110-em van Core i7-es procival, 8GB RAM-mal. Szerintem nagyon jó gép, és nagyon jól néz ki! Szerintem játékra is kitűnő, de! De kell venni hozzá egy hűtőt. Nekem CoolerMaster NotePal U3 van. KB 5-6K pluszba, ami nem nagy cucc, ha olcsón veszed a gépet. Itt a link, itt megéri megvenni!
Jah, az Acert nehogy megvedd, mert beépített akksija van, magyarul hamar elromlik/szar! A Sonyt nem ismerem, de amúgy is itt mindenki a Dell-t ajánlja, akinek kb ilyen gép kell :D Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!