Milyen véleményetek van ezekről a típusú laptopokról? ( dell )
Figyelt kérdés
úgy értem, mennyire bírják, milyen gyorsak, processzor jó-e túlmelegszik-e, videokártya... stb.
nem feltétlen pont ez csak az ehhez hasonló dellek.
2011. ápr. 30. 11:31
2/10 anonim válasza:
acert vagy msi-t vagyél azok ugyanezen az áron sokkal többet kínálnak
3/10 anonim válasza:
mondjuk ez a laptop nem semmi csodálokozok hogy a dell ilyen olcsón ad egy ilyen gépet
4/10 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy Dell, nagyon jó az ára. Biztos, hogy új gépről van szó?
Amúgy szerintem hétköznapi használatra tökéletes gép, akadni szerintem semmi nem fog, elmegy rajt pár játék is, de mint tudjuk, egy laptop nem arra való.
5/10 anonim válasza:
ez baromság "nem arra való" szöveg már unalmas nekem ennél gyengébb gépem van (csak sima dual core proci és fél gigás videókártya) és az nfs hot pursuit 2010-el játszottam rajta max grafon és nem robbant fel a laptopom szóval azzal már nyugodtan játszhatsz ARRA IS VALÓ
6/10 laci9 válasza:
Szia.
Nagyon megéri, minden játék fut rajta! + Garancia 3 év
7/10 laci9 válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
értem, most igazából másképp alakult és lehet hogy lenne lehetőség erre : [link] erről vélemény, van vmi buktatója h 183000 ft?:D
2011. máj. 4. 19:07
9/10 anonim válasza:
Itt még olcsóbb, és nagyon megéri!
10/10 anonim válasza:
Ne haboz, nagyon megéri, igazi Gamer laptop!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!