Új táp berakása után, miért nem működik a gép? ->
Van benne 2 HDD(az egyik régi), + 2 DVD meghajtó. Kivettem belőle a tápot, és a videokártyát, amiket átraktam egy másik gépbe. A másik gép tökéletesen működik. (erről írok most) Az 1-be lett rakva egy új táp.(ebben a gépben volt, csak megsült a ventillátor, és meg lett csináltatva) Nincs rajta annyi csatlakozó, ezért az egyik DVD meghajtót nem dugtam rá. 20 tűs az alaplapi csatlakozó, 24 tűset dugtam rá, de működik, elindul az alaplap. (legalábbis a venti. Ha kihúzom, az sem indul el.) Bekapcsolom a gépet, és a vinyó 3 hosszút pittyen, szünet, aztán megint 3 hosszú stb. Rádugtam a monitort, de az csak narancssárgán világít. Mi lehet a gond?
ui.: az alaplap ventijén van 4 kis kütyü. Van rajtuk nyíl is, és az egyik lötyög.
És nem szeretném visszacserélni a tápokat, mert az új videokártyának, csak az ebben a gépben lévő tápon van csatlakozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!