Mi a véleményetek erről a configról?
Alaplap
ASUS M5A78LT-M LE AM3+
Processzor
AMD Athlon II X2 255 3.10GHz AM3 BOX
Memória
KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz
Videókártya
Sapphire Radeon HD5830 Extreme
Merevlemez
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ
Optikai egység
NEC AD-7280S Fekete
Tápegység+Gépház:
GIGABYTE GZ-X3 Fekete 400W
Monitor
BENQ G2025HDA
Hát ordít róla a spórolás, de processzorból minimum Athlon X4-et vennék bele. Kétmagossal manapság már nem sokra mész.
ma 16:17
Lehet olcsó pénzből építi a konfigot,de írta hogy kezdő gamer gép lesz. :-)
Nem jó választás, ugyanis a Sapphire Radeon HD5830 Extremenek kevés a GIGABYTE 400W táp.Ide minimum egy CHIEFTEC CTG 450W táp kell.
Nem tudom felfogni, ha valaki nem ért hozzá akkor miért ír hülyeséget.Ez a 400Wattos GIGABYTE kevésbé jó minőségű belsővel, gyenge kondenzátorral ellátott táp.
Gyenge hatásfokkal rendelkezik.A 400 Watt névleges, jó ha le tud adni 250-et.A HD5830 175 Watt a fogyasztása a X2 255 3.10GHz 65 Watt.A merevlemez átlagosan 13 watt,DVD-író 9 Watt, ez összesen 262Watt.A kérdező megveszi a konfigurációt, és csodálkozik, hogy ha elindít egy játékot miért indul újra a gép, esetleg ki akar írni egy dvd-t, és újra indul a gép.Akkor majd megköszönheti azoknak a válaszolóknak akik ilyen nagy hülyeséget írtak. Én is elmondom, hogy nem jó a 400Wattos GIGABYTE táp ehhez a konfigurációhoz.
"Nem tudom felfogni, ha valaki nem ért hozzá akkor miért ír hülyeséget."
Akkor minek szólaltál meg?
"A 400 Watt névleges, jó ha le tud adni 250-et."
Buta vagy, mint a tök. A 400-at a gép felé adja le, esetleg a konnektorból vesznek fel többet, de mindben fsp belső van, a legrosszabb hatásfoka is 70%. Összetéveszted a Gigabyte-ot a Codegennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!