Mi a véleményetek erről a gamer configról? Help pls :S?
Gépvásárlás előtt állok , a véleményeteket szeretném kérni erről a configról :
CPU INTEL Core i5-2400 3.10GHz
VGA SAPPHIRE HD 6850 Toxic
LAP GIGABYTE H67M-D2-B3
RAM A-DATA 4GB DDR3 1333MHz CL9 Premier Series
HDD WESTERN DIGITAL Caviar Blue 750GB 32MB cache
HÁZ CoolerMaster Elite 330
TÁP CHIEFTEC 500W bulk
TFT 24" PHILIPS 244E1SB
Próbáltam ügyelni az összhangra , hogy pl egy felsőkategóriás proci mellé ne egy alsó kategóriás vgat rakjak .. és fordítva stb .
Játékra , filmnézésre , és netezésre kellene .
milyen játékhoz kell 8 giga ram? amíg a játékok 32 bitesek addig nem tudnak 4 gigánál többet használni...sőt még a 4 gigát sem használják ki....és napjainkban egyetlen egy darab tervet ismerek 64 bites játékra...
de mondjuk 2x2 giga kingston hyperx 1600MHz-el jobban mutatna ....
és vga-nak lehet inkább egy giga gtx 460 at tenék de lehet csak azért mert nem szeretem az atit....
így már jó kis gépezet lenne....
de lehet hogy a procin is tudnál spórolni, mert játékra nem kell intel...
sok szerencsét az építéshez...
"...és napjainkban egyetlen egy darab tervet ismerek 64 bites játékra..."
A Crysis is az, ha a "...Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin64\Crysis.exe" útvonalról indítod a játékot. A Warhead nem, de a Wars-nak,
Ja és a Crysis 2-ben is van 64-bites mód már a Beta-ban is van Bin64 mappa.
De abban egyetértek, hogy 8 GB RAM baromság egy játékgépbe. Még akkor is, ha ilyen olcsó most a DDR3.
Arról mindenki elfeledkezik, hogy most már a vinyók is elég szűk keresztmetszetet jelenthetnek a játékoknak (töltési idők, lapozófájl gyorsasága), így ha nagyon gamer a gép akkor a rendszernek (és a játékoknak természetesen) jót tesz egy SSD merevlemez. Igen tudom, hogy iszonyat ára van egy 128 gigás darabnak is, de iszonyat nagyot dob a rendszeren.
A 8GB ramot én is feleslegesnek tartom. Nekem is csak a fejlesztés miatt került bele 8GB az otthoniba.
4 gb ram bőven elég!
Tápból is egy FSP400-60GHN Active PFC bőven elég!
az ssd-vel egyet értek!nagyon is!a kingston-tól már 30 ért lehet venni egy 64 gigásat ami elég a rendszernek és 1-2 éppen aktuális játék is elfér rajta amivel éppen jáccol...
akár 10x gyorsabb mint egy átlag merevlemez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!