Egér vagy touchpad a gyorsabb?
Figyelt kérdés
Persze, tudom, hogy kinek mi, de azt vettem észre, hogy a touchpadon sokszor kétszer-háromszor húzom át az ujjam, mire oda tudok navigálni valahova. Egérrel más a helyzet? Most gondolkodom rajta....2011. aug. 15. 14:58
1/8 anonim válasza:
Aki egyfolytában a tapi padot használja annak az..de mivel én asztali gépet használok és ezen nincs touch pad:) nekem az egér gyorsabb.
2/8 anonim válasza:
Egérrel nekem az a kényelmes ha egy 3 négyzetcentis helyen kell csak mozgatni, így a csuklóm pihen. Csak az a lényeg hogy nagy legyen a dpi vagy húzd feljebb az érzékenységet.
3/8 anonim válasza:
egér gyorsabb, a nagy gamerek is azon tolják a versenyeken
4/8 A kérdező kommentje:
Állítottam az érzékenységén, de nem az a baj... Igazából tapad hozzá az ujjam, mert egy kicsit ráizzadok mindig... :D :P
2011. aug. 15. 15:38
5/8 anonim válasza:
Töröld emg valamivel..meg gondolom össze is lett kajálva..ha a zsíros kezeddel hozzányúltál még jobb..fogj valamilyen kendőt nagyon picit vizezd be és töröld meg..aztán valami száraz zsepivel töröld szárazra.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam zsíros kézzel hozzányúlni... Ráizzadni azért izzadok, mert egy kicsit felmelegszik... De köszi a tanácsot ettől függetlenül. :)
2011. aug. 15. 15:43
7/8 anonim válasza:
Ebben az esetben, jobban jársz az egérrel.
8/8 A kérdező kommentje:
Letisztogattam... Nem lett jobb... Viszont vettem egy egeret. (: Határozottan jobb. (:
2011. aug. 15. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!