Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan juthatnék most olcsón...

Hogyan juthatnék most olcsón HP TouchPad-hez és telefonhoz?

Figyelt kérdés

Volt most ez a nagy leráazás, hogy kb minden hp termék 75%-al olcsóbb. Így már nekem is megérné venni. Szükségem lenne egy jó telefonra, lehetőleg kártyafüggetlenül. És egy TouchPad is jó lenne.

Eleinte csak az USÁban meg Kanadában volt ilyen, aztán Németországban is megjelentek most. Lehetséges, hogy nálunk is lesz ilyen akció, vagy rendeljem meg külföldről? Ha igen, honnan?

Megbízható a szállítás? Nem fog ripityára törni az úton?

Milyen telefont és TouchPadet lenne érdemes vennem?

A VÁLASZOLÓKAT FELPONTOZOM!

2011. aug. 25. 22:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Sok kinti áruházban sincs most, ahogy elnézem. Viszont, ha meg tudod rendelni és valaki szállít ide, érdemes biztosítitt postával küldetni,mert lenyúlják. Összetörni szerintem nem fog, sok mindent rendeltem már, minden épségben megjön és ez normálisan be is van csomagolva.

Ha látsz kinti áruházban, de nem küldik ide, akkor használd a [link] szolgáltatásait.

Küldj egy PM-t, ha van valahol készleten, engem is érdekel, de a kinti OfficeDepot-nál és BestBuynál nincs, ahol szoktam vásárolni.

2011. aug. 25. 22:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Engem is érdekelne, hogy hol van készleten és hol lehet vásárolni még. Az a baj, hogy nem vagyok nagyon jártas a külföldi boltokban.
2011. aug. 26. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!