Processzort, RAM -ot gamer PC-be? De mégis milyet?
Hello, nem tudok döntést hozni hogy egy olyan "gamer" PC-be amit legalább 3 évig nem szeretnék fejleszteni milyen processzor lenne érdemes rakni?
Az én jelöltjeim:
AMD Phenom II X4 955 3,2Ghz, 4 mag [25K]
AMD Phenom II X6 965 3,2Ghz, 6 mag [35k]
Intel I5 - 2500k 3,3Ghz, 4 Mag [45k]
Szóval ez lenne a kérdés, 3 évig fejlesztés nélkül egy gamer PC-be melyik a legjobb választás? Esetleg spóroljak egy 2500k-ra? vagy elég az x4? esetleg középút? X6-al?
A másik kérdésem az lenne hogy RAM-ból Vengeance, Dominator vagy HyperX a legjobb választás? vagy valami más fajta? (4 vagy 8GB)
A cél tulajdonképpen az lenne hogy 3 év múlva még jól elfussanak az újabb PC játékok, akadozás nélkül.
Főleg hozzáértők és nagy játékosok válaszait várom! De persze jöhet mindenkié!
Videokariból pedig egy Asus HD6950 DirectCU II 2Gb-ra gyűjtök:)
Egyértelműen Amd Phenom II X6 1055t, 36 000ft, nagyon jó processzor, ráadásul azt is vedd figyelembe hogy a mostani játékokat úgy írják hogy több magot is használjon ki.
Nekem a fent említett X4-es BE változat van, Nagyon jó!
Nincs olyan dolog amit nem tudna megcsinálni nekem. szóval x6-osat vedd meg és mindenképp a 1055-öst!
utóbbi vagyok, elsőnek azt üzenem: Az a mondás nem így szól, hanem inkább így: Az AMD olcsó, az Intel megbízható
Még a rammal kapcsolatba annyit szeretnék hozzáfűzni hogy 2*4gb Kingston 1600mhz-t vegyél, vagy ha sok pénzed van akkor 3*4gb -ot vegyél, az már egy jó ideig szakítani fog.
ma 09:42 válaszolóval egyetértek!
i5 2500k cpu-val és HD6960-es kártyával nagyon erős géped lesz.Még 2-3 év múlva is jónak fog számítani.
AMD kategóriában meg az x4 955 BE a legjobb ár/érték arányú proci.
12Gb RAM minek?Még nyolc is sok de inkább azt vegyél mint hülyeséget.
A 2. hülyeséget beszél..hibába hat magos nem fogja kihasználni max kicsomagoláskor.
Én az i5öt ajánlom..jelenleg a 2. legjobb CPU a piacon.
és a 6950 is jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!