Alaplapba vennék processzort, milyet vegyek?
Van most egy ASUS P5K Pro alaplapom, amibe vennék egy nagyobb processzort /jelenleg egy Core Dual 2.2 GHz-s van benne/
Olyan 20 ezret tudok most rászánni, és egy fokkal jobb kellene, miket tudtok ajánlani. Előre is köszönöm a segítséget.
Figyelj, húzni nem próbáltad? Ezek a kis core 2 duok sokszor nagyon komoly tuning potenciállal rendelkeznek és ott jön ki igazán az erejük. Sztem 2,6-ot gyári hűtővel is megy sőt lehet 2,8 at is. Jobb hűtéssel 3-3,2 ghz se lehetelen. Vannak ettől még magasabb eredmények is de egy 2,8 - 3ghz átlagban jelenleg elég mindenre.
Így felhúzva kivészelnéd addig, amíg nem lesz pénzed új alaplapra és procira, valamint ramra.
Ha mégse jön össze a tuning akkor én egy E5700-at ajánlok, 3 ghz-es lehet venni használtan 10-12 ért és elég jól megy!
Igazából mindenképpen ebbe akarok venni porcit, és akár lehet használt is , de a keretem rá csak 20k /ez olyan 20k hogy vagy procit veszek belőle, vagy semmit :P/
Olyan 3 GHz feletti 2 magos procira gondoltam kb, azzal már ki lennék békülve :P
Ezt nagy butaság megvenni.
Intel Core 2 Duo E8400 (3GHz/6MB/1333MHz) (s775) BOX processzor 35 968 Ft
Ennyi pénzér már LGA 1155-ös gépet építhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!