Meddig fog búgni a ventilátor?
Figyelt kérdés
Tegnap véletlenül rávágtam a lábammal a pc-mre. Kb oda ahol a hard disc-ek vannak. Ott a ventilátor elkezdett búgni és nem hagyta abba fél óra után sem. Eddig még nem vettem észre, hogy ez is működik benne(a hátsót már tapasztaltam,de az nem búg).A tesómnak is szokott búgni, de neki egy idő után abbahagyja. Nekem nem hagyta. Lecsuktam a gépet, felnyitottam és befejezte. Ma is elkezdett búgni miután felnyitottam és hosszú órákig ment. Lecsuktam és csak előbb nyitottam fel, most is búg. Pedig hideg van a szobában. Miért csinálja ezt? Hogyan tudnám "elhalkíttatni"? Olyan hangos, mint egy fűnyíró, éjjel nem fognak tudni aludni a szomszéd szobában...2009. ápr. 12. 21:48
1/4 anonim válasza:
Szorul az egyik csapágy, általában azért "búg" a ventillátor. Abbahagyni nem fogja (legfeljebb időszakosan), ki kell cserélni.
2/4 anonim válasza:
Az is lehet,hogy mást hallasz.Pl.a proci vagy a videokártya ventilátorához közel került /hozzáér/ egy vezeték. Vékony fával /Sütőbegyújtó gyufával / közeledj az említett helyek felé, ha nem akarod, hogy lefüstöljön az alaplapod.
3/4 anonim válasza:
Nekem is ilyenem van, ha búg a gép, egy kicsit lökd meg vagy üsd meg az oldalát, lehetőleg elöl, akkor elhallgat. Nekem bevált! XD
4/4 A kérdező kommentje:
Ehh, én is azt csináltam és elhallgatott,csak én a tetejére vágtam rá egy kicsit XD
De azért köszi mdkinek!
2009. ápr. 15. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!