400 Wattos táp elég lesz? (többi lent)
Figyelt kérdés
Most tervezek új gépet venni: intel i3-2100 és gtx 480 vagy 560 lesz benne (még nem döntöttem el).Egy 400 wattos gigbyte tápegységet néztem, mert nem túl drága és gondolom, hogy elég jó márka.De nem tudom, hogy elég lesz-e a gépnek.2011. aug. 11. 18:00
1/4 P.O.C. válasza:
Típustól is függ. Sok Gigabyte tápot gyártanak mostanában gagyi belsővel, de ha FSP beles, akkor jó lesz.
Valamint arra is oda kéne figyelni, hogy PCI-E tápcsatlakozó legyen rajta, pl. a GTX 560 -nak 2 db 6 pin -es is kell.
2/4 anonim válasza:
400 wattos gigbyte tápegység nem lesz elég, viszont a Chieftec 450W táp jó lesz.
Chieftec A-80 CTG-450-80PB 450W 12cm ATX2.0 10 345 Ft
3/4 P.O.C. válasza:
Elég lenne az, de nem biztos, hogy korrekt belvilággal áldották meg.
Egy kis olvasnivaló:
Amúgy a linkelt Chieftec CTG már tuti jó lesz. ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.:)
2011. aug. 11. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!