Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik drivert tegyem fel?

Melyik drivert tegyem fel?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy Acer Aspire 5755G laptopot. Elkezdtem felrakosgatni rá a drivereket, de elakadtam, ugyanis a driver CDn az ehhez a szériához tartozó összes driver rajta van. Hogyan tudnám eldönteni, hogy a bluetoothom Atherosos, vagy Broadcomos, meg ugyanezt a wifiről (mondjuk wifi driverből van vagy 10 különböző verzió a disken)? A touchpadnál se tudom, hogy az Elantechest, vagy a Synapticset rakjam fel. Meg van valami Wimax,, abból is 3 verzió, de azt igazából nem tudtam megállapítani, hogy micsoda.

AIDA64-el próbálkoztam megnézni, hogy mik vannak benne, de az csak azt írja ki, aminek a windows magától felismeri őket (pl. szabvány touchpad)

Van esély, hogy valahol megtudom nézni, hogy mi van benne (a hivatalos oldalon semmit se találtam róla), vagy zsákbamacska alapon kezdjem el feltenni rá a drivereket?

2011. aug. 11. 11:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a gép felismerte magát az eszközt, csak drivert nem talált hozzá, akkor telepítsed a windowsból. Driver telepítés közben válaszd ki a CD-t mint forrást, és a windows megtalálja jó esetben a megfelelő drivert (hacsak nincs tömörítve, vagy másképp kódolva). De általában ha a telepítőt elindítod, az is szól, hogyha nem talál megfelelő eszközt a driverhez.
2011. aug. 11. 11:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Az ötlet jó volt, nekem is eszembe jutott, de sajnos így sem ismerte fel, hogy mi is pontosan a Bluetooth adapter. Maradt Generic Bluetooth Adapter
2011. aug. 11. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!