Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket válasszam a többi lent?

Melyiket válasszam a többi lent?

Figyelt kérdés
Van egy számítógépem eladjam hogy vegyek egy másik gépet vagy vegyek egy konzolt ha eladnám kapnék érte 60000ft és még van nekem 50000ft mindenképpen játékra kell adjam el és vegyek egy új számítógépet vagy ne adjam el és vegyek egy új konzolt???
2011. aug. 10. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább számítógépet. Azt másra is tudod majd használni, ha netán meggondolod magad, meg azt lehet bővíteni is.
2011. aug. 10. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:

hát te tudod....de ha mondjuk gűjtessz még 10e-t akkor már egy jó gamer gépet rakhatsz össze...amin szebben fog futni a battlefield 3 ...

a konzolokhoz mindig butítják a játékokat és így nem adhat olyan játékélményt mint egy gamer pc.....

meg ha gépen szoktad meg az fps játékokat (cod,crysis,battlefield) akkor nagyon nehéz először konzolon játszani...

legalábbis nekem ien volt..

de lehet hogy rossz tanácsot adok, mert én úúúúútálom a konzolosokat...

sokat játszunk multiban...ahol előfordulnak konzolosok....de nagyon seg.gfejek...látszik a mozgásukon hogy nem tudnak célozni meg ienek...

a hülye camper becéloz aztán ugrik egy 360at lelő valakit és büszke magára....XD rohadt noob...egy 360 konzolon XD

na de mind1 ...nagyon elkanyarodtam...de azért remélem segítettem...

2011. aug. 10. 22:41
 3/4 A kérdező kommentje:
de írd le kb hogy néz ki az a gép amit te javasolsz???
2011. aug. 10. 23:15
 4/4 A kérdező kommentje:
de akkor egy új számítógéppel 100x jobban járok?
2011. aug. 10. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!