FONTOS! Mit csináljak, ha a sógornőm nem eredeti Windowst használ?
Figyelt kérdés
Vettem neki részletre egy notebookot a t-mobileba és azt mondták, hogy amíg törleszti addig csak jogtiszta windows futhat a gépen.
Ő pedig mindenféle crackelt windowst telepített fel, miközben adtak a géphez oem matricát?
Mit csináljak?
Azt mondták az ismerőseim hogy meg fognak büntetni ezért.
A barátom is így járt és 180.000Ftot fizetett.
SOS!!!
2011. aug. 10. 18:28
11/13 Argloss válasza:
Jó kérdés 67%, de két helyen vásároltunk laptopot és mindkét helyen ezt mondták... Hogy mennyire van így nem tudom, de nyilván vannak helyek ahol azt mondják, hogy szoftver miatt ment tönkre a cucc, ezért nem garanciális, fizessél... Mondjuk ha van eredeti akkor nem tudom mi értelme van kalózváltozatot használni, de ő tudja...
12/13 anonim válasza:
Csak azért kérdem, mert van laptop amit eleve oprendszer nélkül árulnak, vagy freedos-szal, vagy linux-szal, ilyen alapon mindenki használja a végtelenségig azt, amit ráraktak alapból? Érdekes hozzáállás.
13/13 bp1985 válasza:
Arra, hogy te nem eredeti oprendszert használsz, nem köthetnek bele. Ugyanúgy, mint abba sem, hogy a nyomtatódba utángyártott patront raksz. Azt raksz bele, amit akarsz. Ilyen törvény nincs, hogy csak eredetit használhatsz. Ha így lenne, már rég nem is lehetne kapni utángyártott patront/tonert. Az oprendszerrrel ugyanez van. Senkinek semmi köze, illetve beleszólása, hogy te mit raksz fel. Legközelebb ha ilyen van, ne hagyd magad átverni, mert amint leírtad, átvertek téged. Ehhez nincs joga egyik szerviznek sem, hogy belekössön az oprendszerbe. Tudod nálunk akkor a gépek 90%-a mehetne vissza, mert kb a céges gépeken van csak eredeti, meg néhány végfelhasználónál, aki megveszi, mert nem tudja letölteni az oprendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!