Samsung galaxy S USB kábel gondok.!?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy Samsung Galaxy S-t és amikor rádugom a pc-re az adatkábellel, kicsit mahinál, alul kiírja hogy Android MTP, meg hogy új eszköz... aztán semmi, nem jelenik meg mint háttértár. Elvileg nem kell hozzá driver, de azért töltöttem le egy Samsung Mobile drivers nevű progit, ami nem segített a problémán.
Ötlet? Hozzászólás?
Amúgy winyó xp-t használok. És elég régi a gépem, kb 6 éves.
2011. aug. 9. 17:57
2/2 ladacika válasza:
Nekem Galaxy 551-em van, nézd meg a telón ki kellene jönnie egy ablaknak ahol lehet választani hogy háttértárként szeretnéd használni, aztán pedig egy csatlakozás gomb lesz alul, de lehetséges hogy a választás kimarad ha nincs Kies a gépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!