Új gépet veszek hamarosan és erre esett a választásom. Mi a véleményetek? Meddig fog hasítani?
Figyelt kérdés
Gépház:Advance Neo Xblade 88138
Alaplap: ASUS P8P67
Memória:8GB DDR3 Corsair Vengeance 1600MHz
Merevlemez:2TB Seagate Barracuda 7200.12 SATA-3/6G
Tápegység:FSP Hexa 500W
Processzor: Intel core i7 2600k 3,4ghz (sandy bridge)
Videókártya:Gainward nVidia GeForce GTX 560 2GB DDR5
Optikai meghajtó: Pioneer BDR-206BDK 12x Blu-Ray író
2011. aug. 9. 16:51
22/26 anonim válasza:
Fölösleges a 2tb memória. de tudod hogy az Intel Cotel i7 az 230000Ft?
23/26 anonim válasza:
Hol látsz te itt 2 TB memóriát? LOL. Meg mi a 230.000 Ft?
24/26 anonim válasza:
1:37 te mit szívtál..
Amúgy 00:59 konfigja nagyon jó de én annyit változtatnék hogy olcsóbb ház(Thermaltake Element T ház) és elég egy 30Gbos SSD és akkor kijönne egy jobb VGA.Fölösleges 96Gbos..Elég ha az op.rendszert rakod rá.a játékoknál nem lesz nagy változás ha SSDn fut.csak pénzkidobás(szerintem) a többi jó.
25/26 anonim válasza:
A 30GB-os SSD nem csak méretben lenne kevesebb, hanem sebességben is bőven alulmúlná a 96GB-os társát. Ha játékon kívül is használná valamire a gépét a kérdező, akkor sokkal jobban jár ha SSD-re költ inkább.
26/26 anonim válasza:
Nagyon jó összeállítás, bár Corsair nem szükséges, Kingston-ból tudsz ugyanolyan jó 8 gigásat venni, bár még a 6 is sok egy picit. alaplap tökéletes, nagy szerencse, hogy a P8P67 ATX formátumú (legalábbis számomra), tápegység az nagyon jó, elfogja vinni, bár az tudnivaló, hogy a GTX 560 fogyasztja a legeslegtöbb Wattot a maga kis saját kategóriájában, bár ez nem változtat, 500W az tökéletes lesz, főleg, hogy FSP, ami márkás, nem "never heared of". I7 2600K véleményem szerint kicsit fölösleges, egy I5 2500-al is ugyanannyival mész, vagy ha még mindig nagyon ragaszkodsz az I7-hez én inkább ajánlom a 2600-at, nem a K sorozatot, mert olcsóbb, és számomra az a pár MHz nem ér meg annyit, amennyivel drágább. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!