Ezzel az alaplappal ez megoldható?
Ez a kiszemelt alaplap ami már megrendelésre is került azért mert az asrock elfogyott amit rendeltem.
Telefonon beszéltem a bolt tulajdonosával mondtam neki ,hogy 2 pci-e slotra és 7.1 hangkártyára van szükségem.
Ezek után ezt az alaplapot ajánlotta.
Nos van egy olyan problémám , hogy utána néztem ennek az alaplapnak és szerintem alapjáraton csak 3 jack dugó van rajta mert minden képen az van.
Illetve ezt írja a linken amit küldtem : * To configure 7.1-channel audio, you have to use an HD front panel audio module and enable the multi-channel audio feature through the audio driver. Nekem elég régi gépházam van 2 kimenet van a fron panelen egy mikrofon és egy alap left/right hangzás. Ha jól fordítottam ezt a szöveget akkor kb ezt jelenti a 7.1 channel eléréséhez szükséged van egy HD előlapi panelra és engedélyezni kell a multi-channel audio-t a driverben. Szóval ebből a 2ből tehát a 3 hátlapi és egy előlapi jack-ből valahogy megtudom csinálni az 5.1-et? Mert Roccat Kave fülesem van aminek 4 jackje van 1x front 1x center 1x rear/sub. Szerintem nem mert ugye HD panelra lenne szükség gondolom amin 5.1 van minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!