Ha éjszakára úgyhagynám a gépemet (AMD Phenom II 955 BE), de előtte az órajelét levenném pl 2, 0GHz-re attól lenne valami baja, és ha nem akkor kevesebbet fogyasztana?
Ezek a gépek nem 0-24re hanem 8 órára vannak tervezve!!!
Pár alkalommal ha napokig bekapcsolva hagyod azért nem lesz semmi baja. De ha táp elszáll és nem vagy a helyszínen akkor ránthatja magával az egész gépet.
Az, hogy a mostani melós gépem épp a 45. napját tölti uptimeban mellékes, mert ez egy ThinkCentre. Bár ez is csak desktop.
Amúgy a procinak kell lennie energiatakarékos beállításnak, nekem a 4850e 2x2.5Ghz-t idle-ben 2x1.0Ghz-re veszi vissza és feszültséget is csökkenti.
Bőven az általad beállított teljesítmény alá képes elvileg menni.
Honnan veszed ezeket a butaságokat?
8 órára vannak tervezve? Hol olvastál ilyet?
Ha táp elszáll és nem vagy a helyszínen... és ha a helyszínen vagy, akkor mi van?
A videókártyában pedig gpu van igy a cpu értékeit feleslegese nézegetned.
Mi az, hogy honnan? Kicsit olvass utána. Mit gondolsz miért vannak külön szervereink?
Egy példa:
A videókártyás kérdést nem értem, gondolom nem nekem szól.
Szumma szummárum simán kibírja az ilyen pár napos uptimeot.
"Kicsit olvass utána. Mit gondolsz miért vannak külön szervereink?"
Neked abból hogy léteznek szerverspecifikus hardverek az jön le hogy az otthoni gépemet nem tarthatom bekapcsolva egy nap csak 8 órán keresztül?
Mi a szerepe a fennmaradó 16 órának, pihentetés? Akkor kell karbantartani?
Mit hiszel mi ez, egy tengeralattjáró?
A cpu pedig szintén neked szól, összekevered a cpu és a gpu fogalmát.
1. Nem erre van tervezve != Nem tarthatod bekapcsolva.
Tarthatod bekapcsolva. De ne lepődj meg ha a kondik kiszáradnak mondjuk 1 év után, a ventik meg csapágyasak lesznek. Ő hagyhatja a gépét bekapcsolva egy hétig is, de a s*gged a földhöz verheted, ezek a gépek nem 24/7/365re vannak tervezve. De kérlek valamivel támaszd alá amit mondasz mert eddig csak én tettem.
2. Miért is kevertem össze a GPU és a CPU fogalmát? Már előre röhögök rajtad nagyon és végülis nem is tudom miért kezdtem el vitatkozni, de tudodmit? Rendes leszek és megvárom hogy ezt a baromságodat hogy magyarázod. :-)
Alá tudod e támasztani amit mondtál vagy te is csak egy ostoba troll vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!