Vélemények erről a gépről? (lent. )
Figyelt kérdés
Netezésre, filmnézésre használnám. Ha játszanék akkor egy videokártyát vennék majd bele.
2011. aug. 7. 21:06
1/6 anonim válasza:
Ez egy nagyon jo gép. szerintem jol járnál,ha veszel egy videokártyát
2/6 anonim válasza:
Előre össze rakott gépet soha nem veszünk, ez örök szabály. Bár a te céljaidnak éppen megfelel.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen eddig én is ott tartottam, hogy én rakom össze magamnak. Majd egyszer ha lesz egy zsák pénzem :D
2011. aug. 7. 21:12
4/6 anonim válasza:
Hát ha saját magadnak rakod össze akkor jobbat is kitudsz hozni kevesebb pénzért de hát te tudod...
5/6 anonim válasza:
Egy kétmagos Athlonal(12k)
Valami olcsó Am3as alaplappal(10k)
500GBos HDDvel(12k)
Valami papírházzal(5k)
350Wos FSPvel(6k)
Meg 2Gb DDR3al(4k)Sokkal jobban járnál.
6/6 anonim válasza:
Am meg tényleg jobban kijönnél, és igen előre összerakott gépet ne vegyél, én is megjártam :)
Jah és, ha adsz a vinyóba 3-4 Ezret akkor 1 terásat is tudsz venni, mivel neked filmezésre kell, nem játékra stb.. Szóval igen, jobban kijönnél :)
De te tudod, csak a végén nehogy úgy járj mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!